Documents

PROTOCOL CONTRA LES AGRESSIONS I ACTITUDS MASCLISTES A LES FESTES MAJORS, DELTAFIRA I ALTRES NITS FESTIVES aprovat després de la moció presentada per la CUP Deltebre al Ple de juny de 2017

Text íntegre de la Queixa al Síndic de Greuges de Catalunya presentada per la CUP contra l'Ajuntament de Deltebre per al compliment de la llei de memòria històrica i acords del Ple de juliol de 2016 per a retirar el nom franquista del carrer Capitán Cortés.

Text íntegre del requeriment presentat per la CUP a l'alcalde de Deltebre per al compliment de la llei de memòria històrica i acords del Ple de juliol de 2016 per a retirar el nom franquista del carrer Capitán Cortés.

Text íntegre de la moció que presenta la CUP Deltebre per al canvi de nom del C/ CAPITÁN CORTÉS a C/ DE L’1 D’OCTUBRE
 

Aquesta és la convocatòria i ordre del dia amb els punts que es tractaran en el Ple Municipal Ordinàri de 2 de maig de 2018.

Com a punt urgent, veient la persecució policial i judicial cap als Comitès de Defensa de la República (CDR), la CUP Deltebre presentem una moció de suport als CDRs on demanem, entre altres acords, que l'Ajuntament de Deltebre mostri el seu suport cap als CDRs i mostri el seu compromís amb les institucions catalanes en el procés de materialització de la República Catalana. Podeu llegir el text íntegre de la moció clicant http://deltebre.cup.cat/document/mocio-de-la-cup-en-suport-als-cdrs

 

Pàgines