Documents

Text íntegre de la moció que presenta la CUP Deltebre per al canvi de nom del C/ CAPITÁN CORTÉS a C/ DE L’1 D’OCTUBRE
 

Aquesta és la convocatòria i ordre del dia amb els punts que es tractaran en el Ple Municipal Ordinàri de 2 de maig de 2018.

Com a punt urgent, veient la persecució policial i judicial cap als Comitès de Defensa de la República (CDR), la CUP Deltebre presentem una moció de suport als CDRs on demanem, entre altres acords, que l'Ajuntament de Deltebre mostri el seu suport cap als CDRs i mostri el seu compromís amb les institucions catalanes en el procés de materialització de la República Catalana. Podeu llegir el text íntegre de la moció clicant http://deltebre.cup.cat/document/mocio-de-la-cup-en-suport-als-cdrs

 

Moció presentada per la CUP Deltebre al Ple Municipal de 2 de maig de 2018 en suport als Comitès de Defenda de la República on es demana, entre altres acords, manifestar el suport de l’Ajuntament de Deltebre als Comitès de Defensa de la República arran de la ràtzia repressiva de l’Estat.

Projecte de l'Associació Terres de l'Ebre amb el poble saharaui per a participar al concurs "Retornem els diners al Poble".

Nom del projecte: "Vacances en pau"

Projecte del col·lectiu F de Figa per a participar al concurs "Retornem els diners al Poble".

Nom del projecte: "Apropem el feminisme a Deltebre"

Pàgines