CONTINUA LA VELLA POLÍTICA A DELTEBRE

L’ALCALDE DE DELTEBRE CONTRACTA «A DIT» UNA PERSONA A L’AJUNTAMENT DE DELTEBRE PER A REALITZAR FUNCIONS DE CONFIANÇA I/O ASSESSORAMENT ESPECIAL DE L’ALCALDIA AMB UN SOU DE 2.400€ BRUTS AL MES.

El passat 15 de març es va publicar al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT) el nomenament, mitjançant Decret d'Alcaldia 385/2018 del 4 de març del 2018, d’un nou treballador a l’Ajuntament de Deltebre com a personal eventual responsable d'atenció ciutadana. Aquest nou treballador passa a cobrar un sou de 28.800€ bruts anuals (2.400€ bruts al mes) per a realitzar funcions de confiança i/o assessorament especial d'alcaldia en dedicació complerta i en horari flexible.

Aquesta nova contractació, i no és la primera, suposa un nou exemple de com la vella política actua col·locant als «amiguets» a treballar a l’Ajuntament sense que tothom tingui dret a accedir a la plaça oferta, sense que la persona hagi de passar per cap concurs de mèrits, oposició o procés de selecció i sense que el poble de Deltebre tingui un coneixement fàcil d’aquesta decisió.

Des de la CUP Deltebre ens oposem a aquest tracte de favor que el PDECAT de Deltebre està fent regularment cap a les persones afines al seu partit polític com a compensació a la seva dedicació «altruista». Regalar mòbils de 820€ + IVA a persones que no treballen a l’Ajuntament i donar llocs de treball pagats amb els diners de totes, són maneres de fer de la vella política que condemnem rotundament.

Com sempre hem dit i tal i com reflexa el nostre codi ètic, des de la CUP Deltebre no es designaran càrrecs a dit i les contractacions de llocs de treball es faran amb processos de pública concurrència.

Abandonem la vella política, prou càrrecs de confiança contractats «a dit» i prou amiguismes !!!!


 

DELTEBRE, 5 d’abril de 2018

Des de la CUP Deltebre ens oposem a aquest tracte de favor que el PDECAT de Deltebre està fent regularment cap a les persones afines al seu partit polític com a compensació a la seva dedicació «altruista»

 

 

Abandonem la vella política, prou càrrecs de confiança contractats «a dit» i prou amiguismes !!!!