Sense desobediència no hi ha independència

L'alcalde de Deltebre, Lluís Solé, en representació del PDECat, a l'acte de clausura del congrés del PPC amb Rajoy. Estenent la mà a l'amo.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, va assistir diumenge passat, com a convidat, a la clausura del congrés del PPC, en representació del Partit Demòcrata Europeu Català. Segons Soler, “respectar el rol dels partits també és respectar la pluralitat de les idees legítimes, sense judicialitzar-les, i defensar-les, amb convicció, allí on calgui i sense amagar-se de res”.

Segons la CUP Deltebre, després de la sentència vergonyosa i antidemocràtica que va condemnar, Artur Mas, Irene Rigau i Joana Ortega, la posterior condemna a Francesc Homs, la persecució política a Joan Coma Roura, a Montse Venturós, les anulacions de tot un seguit de lleis emeses pel Parlament de Catalunya, la reiterada judicialització de la política i la clara voluntat de no deixar fer el referèndum, són motius suficients per no estendre la mà a l’amo, no assistir a la clausura del congrés del PPC hauria respòs a la dignitat política i la dignitat dels 2’3 milions de persones que van votar el 9N i a la declaració del 9N aprovada pel Parlament de Catalunya.

En un estat de dret intervingut no hi ha pacte possible, no es pot esperar diàleg d’un estat que nega el referèndum i que judicialitza institucions i càrrecs electes catalans, el diàleg no és possible, i menys la mà estesa a qui no dubta amb les garrotades.

Sense desobediència no hi ha independència!

Deltebre, 27 de març de 2017
Països Catalans